tiistai 24. marraskuuta 2009

Raivoojan onnenpäivä

Jonotus on varmasti kaikille tuttua puuhaa. Ja harmittavan lukuisia ovat myös ne, jotka eivät ikävä kyllä hallitse tätäkään taitoa. Jonottaahan voi kahdella tavalla. Kaikille kassoille oma jononsa -tyylillä tai sitten on yksi yhteinen jono, josta ensimmäisenä vuorossa oleva menee ensimmäisenä vapautuvalle, mille tahansa kassalle.

Yleensä systeemi selviää vilkaisemalla jonossa olevia ihmisiä. Kuten tänään. On kaksi kassaa, molemmilla asiakas ja näiden lisäksi yhdessä jonossa kaksi ihmistä odottamassa omaa vuoroaan, siis sitä, että toinen kassoista vapautuu. Raivooja on toisena jonossa. Ja eiköhän sieltä paahda joku akka suoraan toisen kassan eteen meidän molempien jonottajien ohi. Törkeästi olettaen, että me, siis kaksi ihmistä, jonottaisimme sille yhdelle ja samalle kassalle. No ei näin!

Mitenkäs sitten kävikään. Orgasmi ei ollut kaukana, kun kiilaaja-ämmä ei ollut päässyt palveltavaksi "omalle" kassalleen vielä siinäkään vaiheessa kun itse olin jo maksanut ostokseni. Kyllä tuli raivoojalle hyvä mieli, kerrankin.

1 kommentti:

Lau kirjoitti...

Tää on muuten v**tu niin käsittämätöntä!! Ai jumalauta et meinaa tukka lähtee päästä kun näihin "mäekamäeka" tyyppeihin törmää! MÄ VIHAAN NIITÄ!! En mä hitto vie seiso siinä kahen kassan "välissä" ihan vaan siks, et siit näkee niin jännästi ympärilleen, MÄ JONOTAN! Ja sit se ketuttaa ku jossain kaupassa on saatanalliset jonot ja uus kassa avataan, niin eiköhän sieltä kaupan taaimmaisesta nurkasta juosta ekaks just avatulle kassalle et "jes, kävipä tuuri ku oon ekana!!" VITTU MÄ JONOTAN TÄÄLLÄ HEI, OON JONOTTANU 20MIN JA SÄ PÄÄTIT ET SE JOKA JUOKSEE KOVITEN SAA MENNÄ EKA???! Voisko kassoille saada vuoronumerot? Juu ei mulla muuta, pikkusen kiehahdin.. muuten oon ihan hyvä jätkä. :D