torstai 19. marraskuuta 2009

Lasipurkkien avaamisen vaikeudesta

Täs on niin joku salaliitto takana. CIA tekee mullistavaa tutkimusta miten vaikeasti avattavat suolakurkkupurkit ja salsakastikepurkit vaikuttavat itsemurhatilastoihin. No okei, ehkä joku muu järjestö, koska jenkeissä tähän on varmasti keksitty jo joku laite tai purkit, jotka aukee sormia napsauttamalla. Vain me muut joudutaan kärsimään.

Koska eihän ne nyt aukee ees väkisin. Ote lipsuu, varsinkin jos on ollut edes pikkasen märät kädet tai purkki. Viimestään ranne menee paskaks, ennen ku purkin kansi on liikahtanut milliäkään. Usein ensimmäinen keino, purkin ojentaminen suoraan voimakkaammalle henkilölle (huom. ei siis aina miehelle) ei auta ollenkaan. Sit pitää tunkee jotain veistä sinne kannen alle ja purkista irtoo lasinsiruja ruokaan, jes!

Mutta se napsahdus, joka kannesta kuuluu pitkän väsytystaistelun jälkeen, on kyllä palkitseva. Ja aina on kiva päästä sanomaan katkerat sanat "No kai se nyt aukes, ku mä olin löysyttäny sitä!".

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mene ja osta Jarkey-avain.Saa esimerkiksi Stockmannilta ja Citi-Sokoksesta. Silläsaa hyvin purkista ilmat pihalle. Ei mene ranne.

Raivoojat Anssu ja Henssu kirjoitti...

Ai tää ongelma olikin jo ratkaistu. Kiitos vinkistä!

heidi kirjoitti...

Voi myös yrittää hakata kantta hellävaraisesti esim. veitsellä. Kun tovin naputtaa siihen kohtaan, missä kansi ja purkin reuna pitävät yhtä, purkkiin pääsee vähän ilmaa ja kansi aukeaa kivasti nassahtaen.

Raivoojat Anssu ja Henssu kirjoitti...

Tääki menee testaukseen. Tänks!