torstai 2. syyskuuta 2010

Kirpputorit

Kirppareilla on monia asioita, joita en voi ymmärtää.

Ensinnäkin, ne varastetut tavarat. Kännykät ja autoradiot ym. Miten nää myyjät ei voi jäädä kiinni, kun koko pöytä on selkeesti täynnä pöllittyä kamaa.

Piraattituotteet. Ihan ku Virossa ennen vanhaan. Ja tällekään asialle ei näytä kukaan tekevät mitään.

Vaatteet. Vanhoja, kuluneita ja likaisia halpisrättejä törkeellä hinnalla. Tosin 90 prosenttia kirppareilla olevista vaatteista näyttää olevan jonkun kuolleen mummon vaatekaapista.

Alusvaatteet. Siis hyi! Kuka haluu ostaa jonkun käytettyjä alusvaatteita, varsinkin jotain ihmeen pitsihörhellyksiä. Näitä nähdessä ei vaan voi olla ajattelematta, että mitä kaikkia eritteitä tossakin on säilöttynä.

Meikit, rasvat ja hajuvedet. Samaa sarjaa edellisen kanssa. Takuulla vanhentuneita, eli täysin tehottomia.

Keräilytavarat. Eihän sieltä nyt ikinä löydä sitä mitä tarviis.

Ne hinnat. Kyyyllähän joku nyt maksaa tästä mun 30 vuotta vanhasta likasesta toppatakista 30 euroo. Tää on hirveen lämminki. Erityisesti UFF:in hinnat on jotain absurdia. Feikit bänditeepaidat 10 eurosta ylöspäin. Ne ei oo maksanut alkujaankaan niin paljoa. Täysin räjähtäneistä kengistä 30 euroa on ihan kohtuullista UFF:n mielestä. H&M:m muutaman vuoden takaisia rääsyjä saa jopa melkein yhtä halvalla ku mitä ne on maksanu alessa aikoinaan.

4 kommenttia:

Betoni kirjoitti...

Ja miksi ihmeessä aina kirpparien pääjehumyyjä on jotenkin bimbo tai muuten vajakki tahi omituinen?

Raivoojat Anssu ja Henssu kirjoitti...

En ookaan ite huomannu, mutta nyt ku tarkemmin miettii, niin oikeessa oot!

-Henssu

Jack is back kirjoitti...

Entäs sitten kirppisten raivostuttavat tinkijät? Ne jotka tinkivät jo ihan periaatteen vuoksi ja jankuttavat ärsyttävästi myyjälle liian "korkeasta" hinnasta ja karkottavat sitten samalla kaikki ihmiset myyntipöydän ääreltä.

Raivoojat Anssu ja Henssu kirjoitti...

Oon ollu ite kans pari kertaa myymässä, ja se on aika raivostuttavaa, kun jotkut tinkii vaan tinkimisen vuoks, eikä sit osaa ollenkaan ymmärtää, et se hinta ei oo (enää) tippumassa mihinkään. Naurettavinta on, kun ne suuttuu, jos ei saa tahtoaan läpi.

-Henssu