maanantai 27. syyskuuta 2010

Kuntopäivitykset

Eräs aikamme ilmiöistä näyttää olevan se, että kuntoilua harrastetaan oman ilon sijaan siksi, että voisi kehua muille, kuinka reipas sitä onkaan.

Kuinka monta kertaa olemme saaneetkaan lukea Facebookista kuinka "X X kävi salilla, nyt on lihakset jumissa :)" tai "X X ja 5,29km lenkki vesisateessa :)))" tai "X X kävi uimassa viidennen kerran tänään!". Ohhoh, kylläpä hän on hyvä ihminen!

Uusimpana on tämä Heiaheia.com, jonka kautta voi kivasti vilauttaa Facebookiin kaiken kansan nähtäville tarkka aika, kuinka kauan siellä salilla on tullut rehkittyä. Eikä haittaa, vaikka puolet salilla vietetystä ajasta tuhlaantuikin perseellään istumiseen ja naapurin kanssa lässyttämiseen. Facebookissa näyttää hyvältä, kun pääsee mainostamaan, että kuntosalilla tuli kulutettua 1,5 tuntia!

Ihan oikeesti nyt. Uskon, että 99% ihmisistä ei kiinnosta paskan vertaa, missä juuri sinä sitä persettäsi käyt veivaamassa. Ahkeran kuntoilun tulokset kyllä näkee kropassa ilman, että niitä pitää verkossa mainostaa.

Ei ne puheet, vaan ne teot.

2 kommenttia:

Ninni kirjoitti...

Näinpä. Ja kun toi mitä kirjotitte ei oo ees liiottelua. Kai nää tyypit odottaa kommentointia siihen päivitykseen. "Voi kun sä oot reipas" tai "kyllä sen susta huomaakin että tykkäät liikkua" tai "voi kun mäkin liikkuisin, kun oon tällänen läskipossu suhun verrattuna" Argh!

Tanja kirjoitti...

Nyt on osuttu naulankantaan! Pistää kunnolla vihaksi.