torstai 23. syyskuuta 2010

Yksi lensi yli Marin pesän

Mari Perankosken uusi sketsi-talk-show-piilokamera -ohjelma on ihan kiva uutuus. Jotkut sketsit ja jekut on oikeesti uusia ja hauskoja. Mut jotkut niistä taas on sitä samaa paskaa, jota on tehty niin telkkarissa kuin kotivideoillekin.

Pahinta on kuitenkin se kun vierasta "rillatessa" Mari itse räkättää kovimpaan ääneen ihan kamalaa tekonaurua. Ja muutenkin lähes kaikissa klipeissä jossakin roolissa ollessaan tämä sketsinäyttelijä nauraa itse. Oisko sit vaikka voinu kuvata sen uudestaan tai ainakin leikata ne repeemiset pois.

Ekassa jaksossa mentiin myös aika matalalta vedätettäessä BB-Hennaa. Myötähäpeää joutu kokeen Leuka-Hennaa kohtaan, joka ei tajua olevansa siellä vaan, jotta olis joku jolle nauraa. Mutta eniten hävetti kun ohjelman tekijät ei sit viittinyt keksii ketään muuta narutettavaa kun ehkä suomen tyhmimmän "julkkiksen". Joka ei edes itse tajua omaa hölmöyttään ihan täysin, ja on juuri siksi niin naurettava.

Tokassa jaksossa pääosassa olivat Mari Perankosken tissit.

Kas näin. Mielestäni hieman mautonta. Varsinki ku noi on niin tekemällä tehty. Vai oliks tääki joku vitsisketsiparodia?

2 kommenttia:

Riku Riemu kirjoitti...

Eipäs leukailla siellä, vaikka Hanna ei ihan, eikä melkein leuka-Virtaselle pärjääkään. Marin ohjelma on ihan leukailemattakin paskaa, vaikka toka jakso olikin kuin Sardinian ihana aurinko sikäläisessä kaupungissa, jonka nimi, uskokaa tai älkää, on Tissi!

Raivoojat Anssu ja Henssu kirjoitti...

Joo, paskaa on, oon odottanut ekan jakson tason paluuta, mutta eilen meni kyllä katsojan aika täysin hukkaan. Mut tissit oli back.

-Henssu