keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Täytesuklaat

Okei, myönnetään. Joskus oli ihan kivaa, kun alkoi olla muitakin suklaita kuin sitä Fazerin sinistä. Joka on muuten ehkä kamalinta suklaata, mitä Suomessa myydään. Esimerkiksi Maraboun klassikko minttukrokantti tai jotkut muut perus pähkinä-suklaat on jees.

Mutta nykyään niihin tungetaan ihan kaikkea. Karkkeja! Niinku Omaria tai Lontoon rakeita. Yäk! Enkä naurettavin idea on suklaa, jossa on suklaarakeita seassa. Miksi? Ihan sama kun sinne sekaan ois heittäny vaan sitä kuorta, mitä niiden smarties-tyylisten karkkien päällä on. Salmiakkitäytesuklaata on monet kehuneet. En ymmärrä miksi. Sit kaikki ihme jogurttimössöt siellä sisällä. Ja nyt nää luxus-suklaat mustikkapiirakka- tai puolukka parfait -täytteellä.

Hei oikeesti. Jossain vaiheessa tää selvästi lähti lapasesta. Ei ne oo oikeesti hyviä. Ei nee oo enää ees suklaata, jos siinä on jotain carambola-chili-punajuuri-mousse-täytettä 90 prossaa, ja suklaata päällä vaan kerros.

Miten ois ihan suklaalla täytetty suklaa?

Ei kommentteja: