tiistai 14. helmikuuta 2012

Kananmunat

Minkä takia niissä pitää aina olla joko paskaa/höyheniä? Tahallaanko ne sinne tungetaan, että saadaan kunnon luomufiilis? Ärsyttää ja oksettaa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Se on kato se viimenen silaus, kuin gurmee-annoksessa vihreet härpäkkeet konsanaan. Pistää toki vihaks.

http://cache2.artprintimages.com/lrg/26/2635/NDAMD00Z.jpg

Ja mites ne munien värit sit? On se nyt saatana, jos ruskee kana munii valkosii ja toisinpäin. Siellä on kaikki pissikset, missikset ja sissikset ihan sekasin.

Munat munina, kanat kanoina. Mieluiten kanahampurilaisina.

-Transu

Anonyymi kirjoitti...

Viimeksi oli vain höyheniä. Ne oli alla, ettei huomattu. Melkein aina on paskaa. Koitetaan jo raotella rasioita kaupassa ; )

Mitäs tykkäätte raivoojat naisista, jotka on aina kateellisia toisille. Siis "kateellisia". Kauhea kaahotus, kuinka sillä toisella naisella on niin ihana tukka ja itsellä liru. Tai jotain muuta mahtavaa. Ja olen KATEELLINEN!!

Tarkoituksena vaan kertoa, että oikeasti olen nöyrä ja hyvän itsetunnon omaava, koska voin kepeästi kertoa ja humoristisesti, että ihailen toista ja itse olen ....

Raivoojat Anssu ja Henssu kirjoitti...

Transulle kiitokset. Ei lisättävää!

Nemppu: Ite oon huomannu ton paskan vasta tässä muutaman kuukauden sisällä ja kyllä ns. harmittaa! Kateus on kans sellanen asia, että saattaa hyvinkin olla, että tosta joutuu vielä raivoomaan... -Anssu