tiistai 7. helmikuuta 2012

Päällepuhutut ohjelmat

Päällenauretut tv-sarjat on niin tuttu homma, että siihen nauruun ei osaa enää edes kiinnittää huomiota ellei ala erikseen tarkkailemaan. Nyt harmittavan monessa (suomalaisessa) tv-ohjelmassa harrastetaan päällekommentointia. Esimerkkeinä se tylsä ruokaohjelma, jossa semijulkkikset kokkailee kotonaan toisille kulahtaneille iskelmätähdille ruokaa (ja Mikki Kauste mainostaa tarjoavansa korkkivikaista viiniä, hä?). Ja sitten toinen helmi uuden realismi-tv:n aallokossa, Tallinna.

Näissä ohjelmissa siis joku työttämäksi jäänyt näyttelijä (kuten superärsyttävä Jaana Saarinen), tai jopa kaksi, kommentoi ohjelmassa näkyvien ihmisten puheita ja tekoja. Katsojan ei tarvii ite enää edes ajatella, että mitä siinä telkkarissa nyt tapahtuu. Voiko avuttomammaks enää mennä. En tienny, että telkkarin viihdeohjelmien kattominen oli ennen jotenki hirveesti aivotyötä vaativaa. Näköjään näin oli, kun nyt tarjotaan mahdollisuutta rentoutua oikein kunnolla, kun katsojalle kerrotaan, että toi tyyppi tossa ruudussa on vähän pihalla nyt.

Oikeesti toi kommentointi on vaan saatanan ärsyttävää. Sitä kuunnellessa tulee suurempi myötähäpee ku linnan juhlien selostuksesta. Lopettakaa se heti.

4 kommenttia:

Minä kirjoitti...

Olen samaa mieltä tuosta Jaana Saarisen höpötyksestä, myötähäpeä vei ilon itse ohjelmasta. Vai olisiko sitä iloa sittenkään ollut..:D

Anonyymi kirjoitti...

En oo nähnyt kyseisiä ohjelmia.

Tulin vähän "puhumaan päälle" (tai ohi asian). Mutta mua raivostuttaa, kun ihmiset kävelee toppahousuissa keskellä kaupunkia vaikka pakkasta on enää n.5 astetta. Aina kun oon menos jonnein, ni perässä hiihtää joku tällänen kahisija. Pari kertaa on ollu pakko lähteä juoksemaan. Ei kestä hermo kun joku kahisee perässä hyvässä lykyssä kaupungin toiselle puolelle!

Raivoojat Anssu ja Henssu kirjoitti...

Anonyymi: kiitos tästä vinkistä. Toi on ärsyttänyt jo pitkään! Tein oman postauksen aiheesta. -Anssu

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos!
-Anonyymi